veldkrekel man.jpg

De laatste jaren heb ik meerdere websites geheel of gedeeltelijk onder mijn hoede gekregen.

Vogelwerkgroep Oost-Veluwe
In 2005 heeft mijn oudste zoon een website voor Vogelwerkgroep Oost-Veluwe gebouwd en mij geleerd hoe ik berichten, agenda-items en foto's kon plaatsen. In 2012 was de website toe aan een facelift, die eveneens door mijn zoon gerealiseerd werd. Ik bleef de webmaster.

Natuurlijk Apeldoorn
In 2008 werd de website Natuurlijk Apeldoorn gelanceerd als gezamenlijk initiatief van het Natuurhuis en de gemeente Apeldoorn. 
Deze website is bedoeld als startpagina voor alle activiteiten op het gebied van natuur, milieu en duurzaamheid. Vanuit het Natuurhuis was ik verantwoordelijk voor het bijhouden van deze website. Omdat ik niet wilde dat de site na de sluiting van het Natuurhuis zou verdwijnen, ben ik hem blijven onderhouden, maar nu als vrijwilliger.

Het Natuurhuis
Het plaatsen van berichten op de website van het Natuurhuis was de laatste jaren grotendeels mijn taak.
 Kort voor de sluiting van het Natuurhuis heb ik de meeste artikelen van deze website verwijderd. De grotendeels ontmantelde versie is nog een tijdje in de lucht gebleven om mensen die de berichtgeving over de sluiting gemist hebben te informeren, maar is begin 2014 opgeheven.

Persoonlijke website
Ik vind het leuk om met websites bezig te zijn, dus de volgende stap lag eigenlijk wel voor de hand: ik ging zelf een website bouwen. In het voorjaar van 2013 ben ik aan de slag gegaan met Joomla en maakte deze persoonlijke website over mezelf en mijn interesses.